Smeden rir på pizzabølgen og nerder skikkelig

01/07/20213 Minutes

Ja, jeg må av og til le litt av både meg selv som er blitt en skikkelig pizzanerd og det eventyret som startet i 2014. Da bestemte vi oss for å lage pizzastål.

15.000 pizzastål

15.000 pizzastål senere ser jeg tilbake og tenker for en reise det har vært! Helt utrolig hva som kan skje når man åpner døren inn i den verdenen det er å lage en tynn, rundt deigleiv med snadder topping.

Pizzastålet vi leverer er en stålplate som passer inn i din stekeovn og som du kan varme opp så mye du klarer. Platen leder varme godt og den sprekker ikke av varmen.

Pizza, brød, nan

Når ovnen er maks varm, kan du steke en italiensk pizza på platen i løpet av få minutter. Andre baker brød på platen, alt fra lekre runde surdeigsbrød eller myke luftige nanbrød og mye annet godt.

Som vi vet, one good thing often leads to another.

Pizzaspade

Salget av pizzastålet vårt ble rykende hett for å si det forsiktig, og jeg begynte å kjenne behovet for en god pizzaspade som var nyttig å ha når jeg skulle få pizzaen inn i den brennhete ovnen, og ikke minst «fiske ut» en ferdig pizza med varm og sprø bunn.

Etter litt eksperimentering var pizzaspaden født og vi hadde et nytt produkt. Hele veien har jeg vært heldig og fått godt salg av både pizzastål og spade. Men det stoppet ikke der! Flere spader har sett dagens lys (og det skal jeg blogge mer om senere).

Pizzaovn

Det siste året har jeg hatt det moro med å lage Smedens pizzaovn, Vesuv i to varianter en gassfyrt og en vedfyrt variant.

Ekstra kjekt er det at Vesuv har, sammen med alt det andre vi lager i pizzasegmentet er tatt inn av Jernia og andre forhandlere. Det er en ære å få en plass i renommerte butikkhyller med kresne kunder.

Jobber mot en perfekt pizza

Jeg driver stadig med å utvikle mine egne pizzaferdigheter og må vel innrømme for meg selv og alle andre at det er blitt en hobby jeg virkelig koser meg med.

Ekstra gøy er det å lage pizza med mine egne produkter og få supergode tilbakemeldinger fra de som spiser rundt bordet. Det varmer et Smed-hjerte.

Takk til heiagjengen

Stas er det også at jeg har en heiagjeng som liker det jeg gjør. Det er jeg utrolig takknemlig for. Folk tar inn produktene, kjører tester og skriver evalueringer. Det tar jeg til meg og bruker når jeg jobber videre. Det kan plutselig komme en ide til enda et nytt pizzaprodukt dalende ned i hodet på meg. Da skal jeg dele det her, med deg.

Tusen takk, vi snakkes snart!