100 sett med utemøbler fra Smed

17/06/20213 Minutes

Vi er overveldet over responsen på vår serie Smed Utemøbler!

Suksess

Serien består av bord og benker. Vi lanserte dem sommeren 2020, og det ble en umiddelbar suksess. I disse dager markerer vi at 100 sett med benker og bord er produsert og sendt til ut til våre fornøyde kunder.

Vi gjør det selv

Smed Utemøbler er tegnet og designet her på huset. Utgangspunktet vårt var at de skulle brukes i det offentlige rom og måtte være slitesterke og robuste i norsk sommervær, som er variert i både vær og temperatur.

Proff og privat

Møblene kan om ønskelig også festes i bakken. Vi har selvfølgelig solgt til sameier og borettslag, men til vår glede falt disse utemøblene også i smak hos privatmarkedet slik at mange ville ha dem i hagene eller på uteområdene sine.

Ferrarirødt

Smed Utemøbler kommer i mange farger og utførelser, alt fra galvanisert stål til lekkert lakkert i den fargen du ønsker deg. Noen har valgt ferrarirødt og andre har gått for klassisk britisk racing green. Flere kunder syns også at sort er lekkert.

Accoya og ask

Treet er accoya som vi får av våre gode naboer her i Stavanger, Vågane Viste. Jeg har selv hatt Smed Utemøbler stående ute ved min hytte (ved havet) gjennom hele året, og de ser fortsatt like fine ut. Treet tåler mye vind og vær, og det samme gjør stålkonstruksjonen.

På bildet over her har vi brukt varmebehandlet ask. Planen er at det også skal tåle norsk uteklima året rundt.

Kos rundt bordet

Det er moro å merke at folk liker det vi lager og tar imot det med åpne armer. Selv syns vi det er fint å tenke på at de som har Smed Utemøbler samles rundt bordet og koser seg med deilig sommermat og drikke.

Blogg fra Smeden

Det du leser her er Smedens nye blogg. Her kommer vi til å dele jevnlige drypp om våre produkter, tips, råd og annet vi har på hjertet. Du er velkommen til å spørre oss og å gi tilbakemeldinger.

Vi mener at vi blir best når vi jobber med øret godt ned mot vårt marked. Og det er jo dere.

Skreddersøm

Smed Utemøbler består av to benker og et bord. Du kan også kjøpe delene enkeltvis om det passer deg bedre. Vi jobber også med å utvikle serien, og du får vite om det her når vi er klare.

Størrelser på de ulike delene er:

Bord:
Lengde 1,55meter
Bredde 0,6 meter
Høyde 0,73meter

Sittebenk:
Lengde 1,49meter
Bredde 0,36meter
Høyde 0,45meter

Tusen takk, vi snakkes snart!